Wednesday, 15 April 2009

BAHULU CUPCAKE


BAHULU CUPCAKE.. koleksi dari cerok dapor nekPP.. sebenarnya bukan nak buat bahulu cupcake.. nak buat Bahulu Gulung dan resepi asalnya ialah resepi bahulu gulung tapi memandangkan dgn 3 biji telor hanya dpt 1 bahulu gulung sahaja; adalah tidak cukup utk nekPP bawa ke latihan didkir puteri... maka dtglah idea nekPP buat buhulu cup cake dengan menggunakan resepi asal bahulu gulung... hehe kreatif takkk.. lepas tu nekPP tambahkan mix fruits... lagii kreatif.. ahaks.. kita zass resepinya klik di SINI


3 comments:

ain said...

kreatif..mmg kreatif. ni klu ana tengok pun mau teruja tau.

kuIna Jentayutiara said...

ada lagi tak.. hantar kat sy leh?

nekPP said...

beb >>> teruja ok lagi beb...nekPP boley bukak bisnes nih..ahaks..

kuina >>> dah hantarrr dahh..hantar dlm n3! ekeke..