Saturday, 18 April 2009

1ST AWARD

mmmm nak ckp aper ekh.... LIDAHKU KELU.... OTAK nekPP tetiba jem! ahaks... TERHARUUU.. GUMBIRAA... semua ada!!! nak nangisss nihhh.. almaklum AWARD YG PERTAMA!! DARI ADIKKU... SASHA... alaaahaiii... mcm belum layak lagii lerrr sha... tapii dah bagii amek lerrr jugaa... malu2 kucing ler gitewww... ahaks.. aper pon nak ucapppp jugakkkkk.... TERIMA KASIH YG TIDAK TERHINGGAAAAAA atas kesudian Sasha bagi award kat nekPP... muahhhhh... semoga talian persahabatan ini akan berkekalan.. InsyAllahh..

****************************************************
dapat lagiii... dariiii...
AIN
*****************************************************

Untuk menerima award ni, perlu lakukan seperti syarat-syarat seperti yg berikut:
  1. Letakkan logo award ini di blog anda. ** SUDAH
  2. Anugerahkan award ini kepada 10 blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra. *** SUDAH
  3. Pastikan anda menyatakan penghargaan anda melalui 'backlink' blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra. ** SUDAHH.. SUDAHHH
  4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka. ** PUN SUDAHH
  5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini. ** SUDAHHHHH...

So, I would like to share this award with 10 friends:
  1. ZaiY ** my good frenz here!
  2. Sarahmirza ** mcm anak buah nekPP..luv u mummy!
  3. Riri ** pon mcm anak buah nekPP... luv u maa!
  4. Syigim ** walupon baru kenal.. mesraa giteww.. ahaks
  5. Ain * bubuh jugakk walupon dah dapat! luv u!
  6. Suzi * pon bubuh jugakkkk..nekPP suka kamu..
  7. Fazmey * gasa2 pon dah dapattt tapi nekPP nak beri jugakkk..nekPP suka kacau dia! sonok baca blog dia..
  8. Kuina ** pon nekPP suka kacauu diaaa..pon suka zass kat blog dia!
  9. Kaytzee ** semoga persahabtan kekal abadi yaa
  10. Shiela mother of two ** psttt.. dok diam2 dulu.. nak bagi surprise kat dia sbb nekPP suka zass kat blog dia! ahaks.. dia lum jumpe lagi nekPP.. tapi dah kenal puan punya diri.. kihkih.. kitaa tunggu ajer lah...

5 comments:

Suzi said...

terima kasih nekPP....suka saya?? saya pun suka nekPP hihihi...
muaah!...
nanti saya gantung cantik2 kat blog ...
have a nice weekend!

ain said...

ok nanti aku tepek dlm blog. nko pulak jgn lupa amik award kat umah aku.

kuIna Jentayutiara said...

utk sy sama ker... toce, toce... eehhh nak peluk sama lak errr... kongsi gembira & teruja.

kayteeze said...

Terima kasih, nanti Tie datang ambik, ya.. :)

fazemy said...

NekPP...hampeh kan. Dahla eja nama org salah. Ala2 memey plak bunyinya. sememeh sungguh! hahaha.

Btw tenkiu. nnti pree2 i buat k. lalala. mashihhh...