Thursday, 7 May 2009

PIZZA BUN

pagiii semuaaa..
walaupon mood weekend dtg melandaaa
demi anak2 yg tercintaaa
bangunnn aje pepagiii idea tu bertubi2..
maka dari cerok dapor nekPP
kudap2an waktu pagi utk dibawa ke dlm keto ekeke
Pizza Bun
bun tu nekPP beli yg dah ready aje Potato Bun
mak xsanggup nak menguli2..
jadikkk puan2 yg ada BM tuu
sedekah2 lerr kat nekPP ni haaa...wakakaaa
weiiii dengorr takk???? ker buat2 x dengorrr..uhuh

bahan2
  • roti bun dibelah 2
  • sos *nekPP guna sos lasagna
  • slice chedar cheese patutnya nak letak abis ler pulokk
  • mozarella cheese
  • daging cincang yg dah dimsk
  • mix veges * maap xder.. booo liauuuu..




6 comments:

ain said...

good idea ni. boleh le org malas mcm aku dok try.

FiDa@aMiDa said...

sedap tu kalau time M melanda boleh cuba resepi ni senang hehehe.

kalau tak BM boleh uli pakai tangan jugak kalau buat roti hehehhehe..kasi muscle lengan tu jgn mare..

mother of two said...

ketuk..ketuk..ketuk... abc spesel 2.bungkus kurang manis..!!!

nekPP said...

beb..kauuu jgn gunakan HURUP M itewww...shtttttttt...;p

fida >>> awak M??? mmg nekPP x caya!!! uhuhuh..

uli guna tangan tu yg tak mo tuu nnti berketul2 muscle weiii...

MOT >>> 1...2...3...ketukk..jantang betinangg kena ketukkkkk..meh dtg sini!!! SELF SEBISSSSS..;P

Fazemy said...

shedapnya..nyum..nyum...

nekPP said...

fazemy *** nyum nyumm mai siniiih!!!