minuman petang dari cerok dapor nekPP Apam Gandum sumber resepi dari Cik Mat Gebu mekasihh yaaaa Cik Mat.. jom kita tinjau2 adunan yg gebuz tuhh sbelum dikukus
setelah diadun; hendaklah dibiarkan selama 1 jam bagi adunan apam tu betul2 gebuzzz resepi boley ler zass di koleksi resepi nekPP yaaa klik di S.I.N.I.
8 comments:
Anonymous
said...
Hu hu...teringat kat mak.
Mak selalu buat dulu.. Tapi Tie tak pernah pulak. Nanti nak buat, terliur pulak..hu hu..
8 comments:
Hu hu...teringat kat mak.
Mak selalu buat dulu.. Tapi Tie tak pernah pulak. Nanti nak buat, terliur pulak..hu hu..
tie..buatt jgan idakkk..jgn idak; 1 tahun sekali pon jadik ler wahakss..
tu ler tadi daddy b baru cita kat anak dara dia masa dia kecik2 dulu; beli apam gandum nie..murahhh dia kata..alahaaaiii...nostlagia...
syahduuu tuu..
salam ya tuan rumah!!!!
sajer jer kasi salam.. sbb nmpk apam gebu tu...saya tau rumah nek pp kat maner.. tak payah kasik peta...ahahhaha
MOT *** WAALAIKUMMUSSSAAMMM..haa kauuu urup besoo lagiii..mai lerr..jgan segan2..malu2 sedirii yg rugiiii tawwwwwwwwwwww...
1 tahun sekali jd ler... haha!! tu yg buat jd rajin nak try!
kiranya aku dah lepas ler bab setahun sekali ni.hihi
lapar ... ujan2 nie...
nak g tunjuk & bayar la kat warung tu... hehehe
sasha **** hehe ayat maut tuhhh
beb *** hanya org2 mcm nko dan aku aje yg diboleykannn...fakta 1 tahun hanya 1 kali..wahahaha
kuina *** amboii cuti2 1 melayaa..sonokkk giewww..honeymoon ujann yerrrrrrrrr ;p
Post a Comment