Sunday, 3 May 2009

APAM GANDUM

minuman petang dari cerok dapor nekPP
Apam Gandum
sumber resepi dari Cik Mat Gebu
mekasihh yaaaa Cik Mat..
jom kita tinjau2 adunan yg gebuz tuhh sbelum dikukus


setelah diadun; hendaklah dibiarkan selama 1 jam
bagi adunan apam tu betul2 gebuzzz
resepi boley ler zass di koleksi resepi nekPP yaaa
klik di S.I.N.I.

8 comments:

kayteeze said...

Hu hu...teringat kat mak.

Mak selalu buat dulu.. Tapi Tie tak pernah pulak. Nanti nak buat, terliur pulak..hu hu..

nekPP said...

tie..buatt jgan idakkk..jgn idak; 1 tahun sekali pon jadik ler wahakss..

tu ler tadi daddy b baru cita kat anak dara dia masa dia kecik2 dulu; beli apam gandum nie..murahhh dia kata..alahaaaiii...nostlagia...
syahduuu tuu..

mother of two said...

salam ya tuan rumah!!!!

sajer jer kasi salam.. sbb nmpk apam gebu tu...saya tau rumah nek pp kat maner.. tak payah kasik peta...ahahhaha

nekPP said...

MOT *** WAALAIKUMMUSSSAAMMM..haa kauuu urup besoo lagiii..mai lerr..jgan segan2..malu2 sedirii yg rugiiii tawwwwwwwwwwww...

Sasha said...

1 tahun sekali jd ler... haha!! tu yg buat jd rajin nak try!

ain said...

kiranya aku dah lepas ler bab setahun sekali ni.hihi

kuIna LadyInRed said...

lapar ... ujan2 nie...
nak g tunjuk & bayar la kat warung tu... hehehe

nekPP said...

sasha **** hehe ayat maut tuhhh

beb *** hanya org2 mcm nko dan aku aje yg diboleykannn...fakta 1 tahun hanya 1 kali..wahahaha

kuina *** amboii cuti2 1 melayaa..sonokkk giewww..honeymoon ujann yerrrrrrrrr ;p