![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj4jwFe1hBguXH_vyyQDT827gHqBer-o4zsqbaCPMkMscebMKxNw56W5FRvhptRKq-gX9jMKPZ1wYsqjtyeK2LseGFYfcN4B_TOooF1lPDEz3cCSWcqsFZzjoSu8RkzgkaLhyPsnzbRUeE/s400/bubur+jagung.jpg)
Manisan dari cerok dapor nekPP...
Bubur Jagung boley dimakan dgn roti.; juga boley dimakan ketika waktu minum petang atau sarapan pagi. Nak lagi bestt masuk peti sejukkkk... masyukkkk bila makan time cuaca panas! Resepinya kita zasss di bawah
bahan2nya
- 1 tin jagung cream
- 1 peket jagung kernel * jagung fresh pon boley juga
- 2 tbspn custard (ikut suka nak pekat)
- 2 tin santan (sukat guna tin jagung)
- gula
- sedikit garam ( utk bagi lemak santan kaww)
3 comments:
sedap tu bubur jagung, fberet sy gak. bese guna jagung kernel je, xpenah try boh jagung krim lg.
bak sini semangkukkkkkkk!!!!!
zaiy >>> boh yg creamy tu bagi lagi umph! try ler..
ain >>> dah tulung ngap ngapppp.. peaceee ;-))
Post a Comment