Monday, 11 May 2009

MAYONNAISE SCRAMBLE EGGS

kudap2an waktu pagi dari cerok dapor nekPP
yg nie bukan BB Bears aje yg suka
tapi kegemaran nekPP jugeeeeeeeee ;P
MAYONNAISE SCRAMBLE EGGS
disapu butter aduoiiii...sungguh lemakk merduuu
bun??? nekPP beli ajeee..wahakssss
selagi xdek BM.. selagi tu aku malas menguli!!!
wahahahahaha ;p

sampingan tuu nekPP ada
Twinings Green Tea & Lemon
Twinings Earl Gray Tea
NesVista 3 in 1 wahhh import dari mesiaaa tuhh
ekeke promo niii
bagus tawww green tea!!!
minum jgan tak minummm
meh sini dtg umah nekPP..nekpp tolong bancuhkannnn ;p
pstttt..seri muka pon ada gekk..nakkk??
nekPP xpuas makan..dok nungukus lagiii...;))

aduoiii dok borak borekkk aje lupe nak habaq resepi!

  • bahan2
  • bun atau roti sandwich
  • telor 3 biji
  • butter
  • mayonnaise
  • sedikit lada sulah

5 comments:

ain said...

bdk2 kat umah ni suka le scramble egg with mayo ni. pas tu toast roti perancis. laju aje makan. tak yah buat lunch.hihi

Syigim said...

syigim pun suka gileeeeee sandwich egg mayo & timun potong nipiiiis. slalu makan skali dgn potato chips or nachos! sedapppp..

Suzi said...

nekpp hubby saya ada beli sekotak besar teh berperisa(mcm )..kalau kat sini yg glemernya jenama Dilmah. jarang minum...saya ni slow sikit kalau teh berperisa ni......tapi dah beli kenalah habiskan ye tak?..bazir je....

ayshanur said...

giler punya sedap!!

apa2 wut tag juga erk...

nekPP said...

ain >>> boley join nekPP..kalau dah makan roti xmakan nasik pon tak per ;)))

syigim >>> nekpp xleh gigit timunnn maaaaaaaaaaaaa ;p hohohooo seangkatan gan adik2 beruanggg ;))

suzi >>> kat sini dilmah tu ada gek..emmm boley try nnti..nekPP sebab d**t ler suz!! cuba elak dari minum kopeee ;p

ayshnur >>> nko nie sume sodappp ;p..mai sinih!!