Tuesday, 18 August 2009

TERUJA DAN TERHARU..


dari cerok dapor nekpp...yeyyy my 1st entry!!! ekeke ;p PUDING HEART FRIENDSHIP! ecehhcehhh..dahsat takk namanya! acah ajeeeeeeeeeeeee ahaks..bukan nekpp yg godaks2 tawww..nekpp TERUJA! dapat kunjungan dari teman blogger sehhh.. KAK AM dari AM FLORA...walaupun tak di set time nak berrrrtea tea.. Alhamdulilah rezeki berpihak kepada kami! tapiiii tidak kepada gang yg di sebelah ni haaa!!! hampehh.. tapi tak pe!! dimaafkan! wakilnya ada...WANIE! hehe... pssstt mmber gie sopinnnn.. kat Angsanaaaa...

Kak Am..TERIMA KASIH BANYAK2..kerana sudi singgah di teratak buruk nekpp..lagii yg paling TERHARU tuh..nie haa..BUAH TANGAN dari Kak Am...haiyoooo malu sehhh tapi mau mau mauuuuu...ekeke..ONDE2 kak dah abih kena tolan..so tak dpt ler nak snap gambor; yg terselamat PUDING aje..soooooooooooo yummyyyy....

.. mohon maap lahir dan batin hehe kira prektis utk raya ler nihhh.. gambor terlupa nak snap!! TERUJA DAN TERHARU punya pasaiii.. mekasih sekali lagi utk KAk AM SEKELUARGA! moga persahabatan di ALAM NYATA hehe bukan cyber tawww kakkk... berpanjangan.. insyAllahhh... Aminn..

13 comments:

ain said...

huwaaaaaa!!!..tak aci..tak aci!!! kita tak dpt pun puding ngan onde2.
kak ammmmm..kita nak gakkkk!!!!

Am-flora said...

hai..amboi2.. bukan main lagi, pondok buruk ke apanya?? istana trsrgam indah u..! tu yg nak dtg sehari ke sehari agak worry nak jejak ke umah nkpp & ain. bukannya apa..takut trpengsan lak nengok umah member brdua ni cntik-mantik lagi!(kalau dgn umah akak jauh pnggang dri api!)malu akak seh..
tu yg nak janji2 slalu x mnjadi ari tu main redah je, mata melilau gak kat umah ain sepi je..tu yg trus call nkpp(x pe ain..insyallah! pjg umur jumpa nanti ok..) alah yati.. apalah sgt buahtangan tu..sempoi je!

fazemy said...

Wahhh sudah bestnya dpt jumpa2...ni yang nak g tgk jugak istana nekPP ngn kak Ain ni. mesti canggih nih..tgk gambar pun leh terbeliak mata...itu blom dtg lg.

Suzi said...

amboi seronoknya nekpp dpt jumpa kawan2...lagi2 ada bawa mkn sedap2...
hihihi rugi kak ain....
dulu2 masa duk jb selalu pergi angsana..

Sasha said...

cantik sgt tu... kalau dpt betul2 syg nak mkn...

nekPP said...

hokkk hokkk batok2 romantik gitew ahaks..

ain >>> beb..aci lahhhh..nko dapat cuppies kira 0-0 ekhhhhh... KITA YG BERUTANG GAN KAK AM WEIII...

k am >>> walau aper ponnn...saya sangat berbesaooorrrr hati akak datang!!!!! muwahhhh ;))

emy >>> meh dtg jay bee raya nnti ekh..kita makan kuih raya!!! ekeke

suzi >>> ada peluang lagi tak dok jay bee nnti...boley makan puding hehe..ain mmg rugiiii..tuler dok sopinnnn aje!!!

sasha >>> sasha..cantikkk sangattt...insyAllah..kalau ada rezki kots sasha bercuti2 ker jay bee...

blogresipi said...

Wah wah lom raya lgk dah dpt buah tangan bestnye...

kak ina kl said...

salam nekpp..amboi jejalan kl tak jumpa akak...bzzz ajelah kamu ni..raya kat sini ke?

nekPP said...

Ijan >>> berkat ramadhan al mubarak! hehe

k inaKL >>> bz bz urusan rasmilah kina..insyAllahh raya kat sini...

kuIna LadyInRed said...

wawa sy suka puding.. manis berkrim gitu...

nekPP said...

kuIna >>> meh gather2 kat jaybee..nnti nekpp buatkan pudinggg ;P

janny77 said...

Nice felt to vist this site that really impressed me a lot.......

Janny

Cash Online Get Easy cash at your door step

nekPP said...

janny >>> u r most welcome! tnx xoxo