Wednesday, 24 June 2009

.: D' 10th Coffee Morning :.

ehmm ehmmm tekat tak sihat..
Assalamualikummmmm cucu2 nekpppppp ;p;p
sihat semuaaa????
Alhamdulillahhhhhhhhhhhhh keudara kitaa..
nekpp pon dah selamat landing kat tanah tumpah darahku
saje nak tanya kabor terlanjor free..
nak show off yer gekkk
OUR 10th ngopee2 di JAY BEE..

mmm 10 tawwww 10!! bukan yg pertama!!
jgn jelessssssssssssssssssss ;))))
nie nekpp laypak santai dgn GENG KITA ITEWWW
PUAN AIN AKA ??????
jeng jeng jenggggg
nak tahu tak rupa si cantik ayu manis jelitaaaa
upsssss...SORRYYY..dia tak bagi!!!
x rugged kan kan kannnnn..apaa laaa ainnnnn
nie nekpp gan AIN berngopee2 kat rumah AIN
BUKAN kat rumah nekpp
so maknenyaa..
pinggan ain..cawan ain..table pon ainnn yg punya! wahahaha
yg best tu berinternet pon kat rumah ain
nekpp cuma pinjam line aje
komputer nekpp angkut dari rumah kahkahkah
tnx yaa AIN...
JASAMU TETAP KU KENANG!!

7 comments:

ain said...

pinggan kita, cwn kita, table kita, tapiiiiiiii yg do the table setting, nekpp lahhh..dia bab2 ni mmg xpert!!
ada classsssssssssss!!!!

kayteeze said...

Ooo.... tak aci laa.... Napa tak jemput Tie, hu hu...

Tu kuih sapa yang buat? Ain ke? Hmm..bestnya...ngopi2 gitu...ekekeke...

FiDa@aMiDa said...

nekpp kyatie bestnya...meriah seronoklah dpt jumpa kak ain di johor

FA said...

jelesss jelesss jelesssssssssss... rasa macam nak loncat je pi sana.. hehe

mother of two said...

ala.. kak ain nie tak syok arrr... publish lah gmbr nak tgk betapa meriah nya morning cofee itu..

eiyda said...

wahh..nekpp syoknyer morning coffee kt sana!! meriah gitew..dpt jupe geng kt sana yek..take care..

kak ina kl said...

rupernya dia balik ke malaysia..akak tak nak jumpa ke?