Sunday, 28 March 2010

GANTUNG APRON!

Salam 1 Malaysia :)) diharap rakan2 blogger sihat semuanya..alhamdulillahh.. PENGUMUMUMAN!! NekPP dah gantung Apron!! POYOOO AJE! hehe... nampak tak gambar2 tuh!! dah siap dicuci...dipamer aje!! buat hiasan giteww! nak pinjam???? kahkahkahhh

..dikesempatan ini NekPP ingin mohon jutaan kemaafan di atas keSAWANGAN dari Cerok Dapor Nekpp..ahaks..ari nie nekpp try nak buang sawang2 yg ada 2010 sawang!! ahaks.. walupon nekpp jarang..jarang..jarang...berzasssssssssss di blog namun DIKAU TETAPP DIHATIKU!! hehe..

walupon sibuk nekpp TETAP akan mengendap blog gang2 bloggers! kebiasaannya nekpp akan mengendap melalui FB! ;))

utk pengetahuan umum...buat seketika..nekpp telah pon berhijrah semula di tanah tumpah darahKu!!... nak kata 4 goods.. xleh nak ckp.. semuanya ketentuan dariNYA.. namun hanya kami ber3 sahaja.. Daddy B mcm chipsmore.. jap adaa... jap tak dek.. ahaks... oleh itu.. nekpp kena urus semua benda.. tu yg tak ada time nak berblogging seperti mana nekpp nuuuuuuuuuuuuu di padang pasir berdengung!!! wahahaha... insyAllahh bila keadaan dah back to normal... i will be back!! INSYALLAHHH :))


TERIMA KASIH 1 MALAYSIA
VISITING MY CEROK DAPOR NEKPP :)



6 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam nekpp..semoga apa jua yg nekpp & dimana jua berada...semoga sentiasa sht selalu & dilindungi ALLAH selalu...kembalilh jikalau nekpp dh bersedia...kluarga adalah keutamaan kita kan?..slmt berehat seketika!!

Tie said...

Amboi....

Bukan main lagi siap gantung apron!!

Tak pe laa... asal tak gantung periuk dan kuali sudah laa.. hehe..

Nanti senang bolehlah start menyapu sawang-sawang ni, ya... Kak tie sendiri pun nak start ternak lelabah lak!!!

FA said...

good good kakk..jom layan koreannn drama..kepala ku dah ting tong ni tak tidu..hahahaa

anywayyy...bila dah free tuu updatee lah nyekkk..jgn duk makan luaq jekk.. hiksss

♥LOVE2COOK♥ said...

Hehehe akak!!! Apron love dah kena bungkus...hahaha! nak ke umah baru dulu...:)

Take care ya!

tunbegia said...

sungguh colorful apron,

salamm,

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/